Datum

1 februari 2020 10:00

Accommodatie

Onbekend

De derde uitwedstrijd op rij ging naar TAVV. Het was de 2e keer dat de ploegen elkaar ontmoette, in de eerste wedstrijd leed Woubrugge een forse nederlaag. Onder het toeziend oog van eerste elftal trainer Barry, oud jeugdtrainer Enrico en vele ouders startte Woubrugge fanatiek aan de wedstrijd. TAVV werd vastgezet op eigen elftal en kwam nauwelijks aan de bal. In de 10e min zette Tim R met een mooie steekbal Sander vrij voor de keeper, en werd mooi afgewerkt 0-1. De kansen stapelde zich op maar we waren niet zuiver genoeg. Ook de keeper van TAVV was een sta in de weg. In de 40e min werd Robbin hardhandig gestopt en kreeg Woubrugge op 20 meter een vrije trap. Aydan schoot hem hard in en kwam in de rebound voor de voeten van Tim D die koelbloedig de 0-2 in schoot.

Na de rust startte TAVV fanatiek aan de 2e helft wat al snel de 1-2 opleverde. Bij een vrije trap stonden we te slapen en kon de spits van TAVV de bal rustig inkopen. Vlak daarna hield Tim K met een mooie redding de ploeg op de been. Ondanks dat TAVV meer balbezit had waren de kansen voor Woubrugge. 2x paal en kansen voor Tim D en Robbin hadden de wedstrijd al vroegtijdig kunnen beslissen, echter het bleef tot de laatste minuut spannend. Na het laatste fluitsignaal van de prima leidende scheidsrechter was de ontlading groot. 3 uitwedstrijden en 9 punten en een gedeelde koppositie is een mooie start. Volgende week de eerste thuis wedstrijd tegen het lastige RCL.