77'

2e klasse 2

1 februari 2020 12:15

Leonardo van de Weteringh

Woubrugge JO17-1 is er opnieuw niet in geslaagd een resultaat te halen. Op eigen veld werd met 2-3 verloren van CVC Reeuwijk JO17-1.

Op een lastige bespeelbaar veld, waar bovendien een harde wind waaide, kon opnieuw niet het niveau van voor de winterstop behaald worden. Twan was helaas nog steeds afwezig met een blessure. Daar tegenover stond wel de terugkeer van Jelle en Vince.  Beide ploegen hadden het moeilijk met de omstandigheden en kwamen niet tot goed voetbal. Woubrugge speelde te snel en te vaak de lange bal, die door de harde wind niet te belopen waren. Drie minuten voor rust kwamen de bezoeks op een 0-1 voorsprong. Even daarvoor was Ruben al uit de wedstrijd geschopt, de middenvelder moest met een knieblessure naar de kant. Sekou nam zijn plaats in. Even later kreeg één van de bezoekers wel geel voor een veel lichter vergrijp. Van de man meer situatie werd optimaal geprofiteerd. In de blessuretijd van de eerste helft bereikte Jesper Javier die de bal onder de de uitkomende keeper doortikte. De 1-1 ruststand was wel een juiste afspiegeling van de krachtverhoudingen.

Tijdens de rust kwam Bas in het veld voor Sven. De tweede helft kon niet slechter beginnen. Na slecht uitverdedigen werd balverlies geleden. Reeuwijk pakte het kadootje uit, 1-2. Halverwege het tweede bedrijf vergrootte CVC de marge tot 1-3. Wat Woubrugge ook probeerde een echte vuist werd niet gemaakt. Ondertussen moesten zowel Martijn als Jesse met kramp naar de kant. Gelukkig konden we een beroep doen op Robbin en Thijs. Vlak voor werd het toch nog spannend. Robbin werd diep gestuurd en hield oog in oog met de keeper het overzicht. De meegelopen Vince kon de bal in het leeg doel schieten. In de nog resterende tijd kon Woubrugge de gelijkmaker niet meer maken.

Na drie wedstrijden is de JO17-1 rode lantaarndrager. Gezien het spel van voor de winterstop is dat niet de plaats waar de ploeg thuis hoort.