2481AN
WOUBRUGGE
tel. 0172-518754

Opstelling

Op een winderig en stil complex werd tegenstander Teylingen ontvangen. Een 3 punten duel die bij winst een gedeelde 4e plaats zou opleveren.
Woubrugge begon met wind mee op veld 1 aan de wedstrijd. Vanaf de aftrap scherp zoals besproken zetten we de tegenstander vast op eigen helft. Teylingen liet zien ook te kunnen voetballen en zo werd het een open wedstrijd. De beste kansen echter waren voor Woubrugge. Na 10 min was het Jesper die de score opende na een ass van Javier. Lang werd er van de voorsprong niet genoten, in de 15 e min werd een overtreding van Willem bestraft met een penalty voor Teylingen die benut werd  1-1.
Zo konden we de wedstrijd weer overnieuw beginnen. In de 20e min was het weer raak voor Woubrugge Jort bracht na een ass van Aydan de 2-1 op het bord. Door de harde wind kwamen ballen niet aan en werd na het goede begin het spel steeds onzorgvuldiger. Kansen kwamen er maar werden nier omgezet in doelpunten en zo werd de ruststand met een 2-1 voorsprong bereikt. Na de rust werd er met wind tegen gespeeld en lieten we zien wel degelijk goed te kunnen voetballen. Teylingen kwam niet van eigen helft af en steeds meer kansen kwamen er. Het wachten was op de 3-1 maar zoals zo vaak viel de treffer aan de andere kant. Bij een van de weinige counters werden we verrast door de snelheid van Teylingen en werd de 2-2 in de 75 e min op het bord gezet. Ineens waren we compleet de weg kwijt en schrok iedereen toen Teylingen binnen 2 min de 2-3 binnenschoot. Geluk was dat het randje buitenspel was en de treffer afgekeurd werd. Woubrugge herpakte zich hierna en op wilskracht werd weer de aanval gezocht. In de 85e min werd uitblinker Javier weggestuurd door Vince,  de aanvaller omspeelde de keeper en schoot de 3-2 binnen. Daarna was het Rens die met een katachtige reactie de bal over de lat tikte en zo de benauwde maar wel dik verdiende overwinning binnen sleepte. Ook dit was weer een wedstrijd die alle kanten uit kon en alle energie nodig was om de overwinning binnen te slepen. Complimenten mannen voor de wilskracht en energie die jullie de zege opleverde.