Tegen het hoog aangeslagen SJZ F1 werd met 2-2 gelijk gespeeld.
Vorige week werd in Benthuizen met 5-2 gewonnen van
BSC’68 F1. Met soms goed voetbal liet de F1 de supporters regelmatig genieten.
Benieuwd of dit vandaag ook het geval zou zijn.

Al snel werd duidelijk dat de F1 vandaag een lastige tegenstander moest bestrijden.
Bij de gasten liepen enkele behendige spelers.

Nadat scheidsrechter Frank Kinkel voor de rust had gefloten, stond
er een 0-0 ruststand op het bord. Na de aftrap van de tweede helft ging het talrijke publiek
er weer eens goed voor staan. Het spel ging mooi op en neer. Beide ploegen
hadden goede kansen op een eerste doelpunt. Een schot van Jayden ging
voorlangs. Een inzet van Jesse werd knap gestopt door de keeper.  Maar ook Alphense Boys
stelde onze doelman Michiel zwaar op de proef. Het was dan ook zeker aan Michiel te danken
dat de F1 zonder tegendoelpunten bleef. De supporters keken regelmatig angstig op hun horloge
en zagen dat met nog minder dan een minuut te spelen Woubrugge een hoekschop mocht nemen.
Jesse speelde de vrijstaande Janz aan. Hij aarzelende geen moment en slingerde de bal voor het doel.
Tot  grote vreugde van iedereen die Woubrugge een warm hart toedraagt, ging de bal met een grote
boog het doel in, 1-0. Kort daarna klonk het laatste fluitsignaal.

De F1 speelde vandaag zeker niet de beste wedstrijd. Sterker nog, Alphense Boys had minimaal een puntje verdiend.
Dat er in totaal maar één doelpunt werd gemaakt, was vooral de verdienste van beide keepers.
Het is natuurlijk een heel goed teken dat onze mannen ook slechte wedstrijden kunnen winnen.