Woubrugge proeft eindelijk weer smaak van zoete overwinning

Woubrugge proeft eindelijk weer smaak van zoete overwinning

fc Boshuizen

1 - 5

Woubrugge 1

8'
Chris Verhoef (afstandschot)
20'
Chris Verhoef (kopbal)
Assist: Shijie Hu
34'
Assist: Shijie Hu
... (afstandschot)
40'
59'
Gino Rolfes (kopbal)
71'

Competitie

4e klasse A

Datum

2 november 2019 14:00

Accommodatie

Sportpark Boshuizerkade
Boshuizerkade 96 F
2321 TX
Leiden
tel. 071-5725017

Woubrugge heeft na drie opeenvolgende nederlagen eindelijk weer een overwinning geboekt. In Leiden werd met duidelijke cijfers gewonnen van FC Boshuizen: 5-1.

De voorgaande potjes tegen SJC, Hazerswoudse Boys en Roodenburg waren allen verloren gegaan en dus wist de ploeg van trainer Barry Buntsma wat het te doen stond. Een vroege treffer van Chris Verhoef na goed terugleggen van Thomas Osthoff was in ieder geval een goede opmaat voor de winst.

Zeker nadat Verhoef na 20 minuten op aangeven van Shijie Hu met het hoofd de score verdubbelde, leek het eigenlijk al niet meer mis te kunnen gaan. Niet veel later vond Hu uit een vrije trap ook het hoofd van Bob van de Geijn, waardoor de 3-0 op het (overigens niet aanwezige) scorebord kwam te staan.

Klein minpuntje was de aansluitingstreffer van de gastheren kort voor rust: 1-3. Zaak dus voor de Nolinaboys om in de tweede helft scherp te beginnen om de ruime voorsprong niet helemaal uit handen te geven.

Gesteund door een verraderlijk windje in de rug lukte dit uitstekend. Woubrugge reeg kans aan kans aaneen en het mocht zich eigenlijk nog kwalijk nemen dat de score niet heel veel verder werd opgevoerd. Uiteindelijk waren het Gino Rolfes en Thomas Osthoff die het Leidse net nog wel wisten doen bollen, waardoor de teller stokte op vijf goals. Verhoef liet vanaf de penaltystip nog na om zijn hattrick te voltooien.

Hopelijk is dit de opmaat van een reeks overwinningen.  De eerstvolgende wedstrijd is op bezoek bij SJZ uit Zoeterwoude. Daar staat voormalig Woubrugge-trainer Arie van Duijn aan het roer sinds dit seizoen. Een speciale ontmoeting dus. Komt dus ook allen weer massaal kijken! Woubrugge 1 kan jullie steun meer dan goed gebruiken.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!